kesakatusatasuku

 

 

DNA-PIIRI

Seuraava kokoontuminen ma 10.12. klo 18 Mikonkatu 21 (Porin seudun työttömien toimitila, sisäänkäynti sisäpihalta kulmaovesta)

Oletko kiinnostunut geneettisestä sukututkimuksesta? Tarvitsetko apua testin tilaamisessa tai testitulosten tulkinnassa? Pohdimme näitä asioita yhdessä. Jos haluat mukaan sähköpostilistalle, jolla keskustellaan DNA-tutkimuksesta ja ratkotaan asiaan liittyviä ongelmia, niin lähetä viesti osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Ma 26.11. syyskokous klo 17.30. Kokouksen jälkeen Lauri Lindroos kertoo Tornbergin sauvasta ja muista kummallisista sukulöydöistä.

 

 

SUKUTUTKIMUSPALVELUT NETISSÄ -KURSSI PORISSA

La 12.1.2019 klo 9.30 - 15.00 sukututkija Juha Vuorela kouluttaa. Paikka: Otsolan kansalaisopisto, Juhan Herttuan katu 16, Pori. Kurssimaksu 15€ jäseniltä ja muilta 19€ (sis. opetuksen lisäksi kahvin ja sämpylän, hedelmää).

Koulutuspäivän aikana tutustutaan sellaisiin internetin sukututkimuspalveluihin kuin Geni, MyHeritage, Ancestry ja FamilySearch. Kouluksessa perehdytään niiden käyttöön ja käydään läpi seikkoja, jotka sukututkijan on syytä ottaa huomioon niihin tietoja syöttäessään. Erityisesti huomioidaan tietosuoja ja lähteiden merkintä. Kurssi antaa valmiudet lähteä itse käyttämään näitä suosittuja palveluja.

Ilmoittautumiset maksamalla kurssimaksu seuran tilille FI 48 5700 0244 9094 63.

Pin It