kesakatusatasuku

  

              Klikkaa kuvaa ,sivu avautuu uuteen ikkunaan.  
 digiark  

 

      Digitaaliarkisto on Kansallisarkiston vuonna 2003       perustettu digitoitujen asiakirjojen tallennus- ja     esitysjärjestelmä.

 

digihak


      Hakemisto digitaaliarkistoon

 hiski


    Suomen Sukututkimusseura
     Historiakirjat

 

siirtolaisinstituutti

       Siirtolaisinstituutti

      Turussa vuonna 1974 toimintansa aloittanut     Siirtolaisuusinstituutti on ainoa sekä muuttoliikkeiden tutkimiseen      että dokumentoimiseen erikoistunut laitos Suomessa.

 

vesta

        Sotasurmat 1914-1922

    Tietoja vuosina 1914-22 sotaoloissa surmansa saaneista 

 

 sotasurmat

      

       Suomen sodissa 1939-1945  menehtyneet

     Suomen sodissa 1939-1945 menehtyneiden tietokanta      sisältää tietoja lähes 95 000 viime sotien aikana     puolustusvoimien palveluksessa menehtyneestä     suomalaisista ja Suomessa palvelleista ulkomaalaisista.

 

libertyellis

       New Yorkiin saapuneet siirtolaiset

 

 sshy

           Suomen Sukuhistoriallinen Yhdistys ry

 

sukujutut    Sukututkimusohjelma
   
sukuskesk    Sukuseurojen keskusliitto ry
karjala     Karjala-tietokantasäätiö
kansark     Kansallisarkisto
kyläkoski 

     Kaisa kyläkosken

     sukututkimusaiheinen blogi

juhansuku

         Sukututkimusaiheinen Blogi

        tekstien (c) Juha Vuorela ,

        lehtileikkeet Historiallinen Sanomalehtiarkisto

satakmuseo        Satakunnan Museo
 rippiksarlinkki  Rippikirjan  sarakkeet
   
   
   
   
 Muiden sukututkimusseurojen kotisivuja  
 Klikkaa kuvaa ja pääset sivuille                            
 
   
suomensukututk

    Suomen Sukututkimusseuran tarkoituksena on edistää suomalaista suku-      ja henkilöhistorian tutkimusta ja levittää sen tuntemusta ja tuloksia sekä  toimia sukututkijoiden tieteellisenä seurana, valtakunnallisena  edunvalvojanaja yhteistyöjärjestönä sekä alansa lausuntojen antajana.

 helsfors sl

       Helsingfors Släktforskare r.f.  Sivustolla myös vieraskirja

       jonne voi laittaa viestin.

 vantaa

       Vantaan Seudun sukututkijat ry

 

 borgå

       Borgånejdens Släkt-och Bygdeforskare rf.

      keskustelufoorumi tulossa

 

   
 Nurmijärvi

    Nurmijärven sukututkijat on epävirallinen, kaikille historiasta  ja sukututkimuksesta     kiinnostuneille avoin keskustelufoorumi. Kokoontumiset ovat yleensä kuukauden     toisena torstaina ja paikkana on Nurmijärven kunnanvirasto, ellei toisin ilmoiteta.

 Kirkkonummi  

     Tervetuloa Kirkkonummen seudun sukututkijat ry:n kotisivuille!       Yhdistys on perustettu maaliskuussa 1996 ja jäsenmäärä on noin 60.

 Kerava

    Yhdistyksen jäsenmäärä v. 2016 lopussa oli 187, keskiseltä Uudeltamaalta -    Keravalta, Järvenpäästä, Tuusulasta, Vantaalta ja Sipoosta. Jonkin verran     myös muualta lähikunnista.

 Raseborg       Raseborgs släkt- och bygdeforskare
 Lovisa  

     Detta är Lovisanejdens släkforskares hemsida, men här kan Ni också hitta annat av intresse än bara släkt-forskningsmaterial. Denna hemsidas fokus kommer främst att ligga på lokal- och personhistoria.

Alla föreningsmedlemmar är välkomna att bidra med artiklar till hemsidan, men också utomstående får gärna delta i skapandet av material.
 Karkkila      Karkkilan Kotiseutuyhdistys ry  Sukututkimusjaosto 
 Siuntio      Siuntion Sukututkijat ry - Sjundeå släktförskare rf
 Hanko

    Sällskapet för Släkt- och Hembygdsforskning i Hangö  rf.

Också gästbok.

   
 Tampere  

      TAMPEREEN SEUDUN SUKUTUTKIMUSSEURA RY   on perustettu vuonna  1979 kaikille sukututkimuksesta  kiinnostuneille ja sitä harrastaville   Tampereella ja sen ympäristössä.

 Nokia  
      Nokian Sukututkijat Ry
   
 Ikaalinen       Suur-Ikaalisten Sukututkijat ry
 Vesilahti       Vesilahden Seudun Sukututkimusseura
 Sydän Häme       Sydän-Hämeen Sukututkijat ry
 Akaa       Akaan Seudun Sukututkijat ry
   
 Turku     Turun Seudun Sukututkijat ry  Turkulaisten sukututkijoiden yhdistystoiminta alkoi jo vuonna 1975 pienimuotoisena Maanantaiseurana. Sen jälkeen yhdistyksen toiminta on hakenut muotoaan ja nimeäänkin. Yhdistyksen toiminta-alue kattaa koko Turun seudun ja toimitilat yhdistykselle on Kansallisarkisto Turku.
 Salo      Salon Seudun Sukututkijat ry
 Loimijokilaakso       Loimijokilaakson Sukututkijat ry perustettiin 21.2.1994  Alastarolla.

   Seuran tarkoituksena on edistää sukututkimus- ja henkilöhistoriallista harrastusta ja tutkimusta sekä toimia yhdyssiteenä Loimijokilaaksossa (Alastaro, Loimaa,  Mellilä, Oripää, Vampula ja Ypäjä) asuvien tai Loimijokilaakson aluetta tutkivien sukututkijoiden kesken.

   
 Oulu  

       Oulun Sukututkimusseura ry on pohjoissuomalainen kulttuuriyhdistys, joka edistää suku- ja henkilöhistoriantutkimusta. Perustettu vuonna 1973. Seura toimii yhdyssiteenä sukututkijoiden välillä.

      Valtaosa jäsenistöstä on Oulun ja Lapin lääneistä, mutta yhdistykseen kuuluu myös muualla Suomessa ja ulkomailla asuvia sukututkijoita.

 Nivala  

      Nivala-Seura Sukututkimustoimikunta

  • edistää sukututkimuksen harrastusta, ja koota tutkijoita yhteen keskustelemaan ja vaihtamaan tietoja.
  • kerätä Nivalaa koskevaa sukututkimusaineistoa (lähteitä ja valmiita tutkimuksia) Nivalan kotiseutuarkistoon
  • järjestää sukututkijoiden tapaamisia.
 Lestijoki       Toivomme, että kotisivumme kautta syntyy kiinnostusta ja vuorovaikutusta alueemme sukujen vaiheista ja historiasta kiinnostuneiden keskuudessa. Yhdistykselle voi sivuilta lähettää viestejä kolmella tavalla, lähettää kysymyksiä ja sukutietoja sekä sukututkimuslöytöjä vieraskirjaamme, yritämme vastata esille tuleviin aiheisiin, lähettämällä sähköpostia voi lisäksi antaa palautetta mistä tahansa yhdistyksen toimintaan ja tähän sivustoon liittyvistä asioista ja tulla mukaan yhdistyksen toimintaan liittymällä jäseneksi.
Keskisuomi

   Tervetuloa Keski-Suomen Sukututkijoiden pariin

    Yhdistys on aloittanut toimintansa vuonna 1974 Keski-Suomen sukututkimusyhdistys ry:nä. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää jäsentensä sukututkimusta.

 SuurJämsä      Suur-Jämsän Sukututkijat ry
 Keurusselkä

 

      Keurusselän seudun sukututkijat ry

    Toimintamme käsittää sukututkijat Keuruun, Jämsän, Mänttä-Vilppulan, Ruoveden ja Virtain alueelta. Myös muut lähiympäristön sukututkijat ovat tervetulleita toimintaamme mukaan.

 Savo      Savon Sukututkimusharrastajat ry
 suursavo  
      Suur-Savon Sukututkimusyhdistys ry:n perustava kokous pidettiin Mikkelissä 19.4.1985. Tilaisuudessa yhdistyksen jäseneksi liittyi 37 henkilöä. Vuonna 2002 yhdistyksen jäsenmäärä ylitti 100 henkilön rajan.

Yhdistyksen tarkoitus on sukututkimusharrastuksen edistäminen Etelä-Savossa. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys pyrkii luomaan parempia tutkimusmahdollisuuksia hankkimalla sukututkimusmateriaalia, järjestämällä esitelmätilaisuuksia ja harrastamalla julkaisutoimintaa.

 savonlinna       Savonlinnan seudun sukututkimusyhdistys ry on perustettu vuonna 2002 ja rekisteröity vuonna 2003. Yhdistys toimii sekä Savonlinnan seudulla asuvien sukututkijoiden että Savonlinnan seudun (Olavinlinnan vaikutusalueen eli Savonlinna, Sulkava, Juva, Rantasalmi, Kerimäki, Punkaharju ym.) sukuja tutkivien yhteistoiminnan tiivistämiseksi ja harrastuksen tukemiseksi.
 Varkaus       Warkauden Seudun Sukututkijat Ry on 21.03.2005 rekisteröity sukututkimusyhdistys, joka on toiminut Varkaudessa vuodesta 1993 lähtien. Se kokoontuu kerran kuukaudessa Varkauden Kotiseutukeskuksessa.
 Lahti       Lahden Seudun Sukututkijat ry
 eteläpohjal  

      Tervetuloa Eteläpohjalaiset Juuret -yhdistyksen verkkosivuille. Yhdistyksemme tutkii, tallentaa ja julkaisee sukuhistoriaa, yleis- ja paikallishistoriaa sekä asutushistoriaa vanhalta Etelä-Pohjanmaan alueelta

Tutkimukset keskittyvät seuraaviin pitäjiin: Alahärmä, Alavus, Ilmajoki, Isokyrö, Jalasjärvi, Jurva, Kauhajoki, Kauhava, Kortesjärvi, Kuortane, Kurikka, Laihia, Lapua, Nurmo, Seinäjoki, Peräseinäjoki, Teuva, Töysä, Ylihärmä, Ylistaro, Vähäkyrö, Vöyri, Oravainen.

 seinäjoki      Seinäjoen Sukututkijat ry
 ilmajoki

      Ilmajoen suku- ja historiantutkimuksen ystäwät

 

 Nurmoo       Sukututkimus- ja DNA-toimikunta
Auttaa sukututkijoita ja kotiseututyönharrastajia tutkimaan juuriaan ja kotiseudun menneisyyttä sekä soveltaa DNA-kartoitusta sukututkimuksen tarpeisiin ja Nurmon asutushistorian selvittämiseen.
 Härmä  

      os haluat liittyä härmäläisiä sukuja tutkivien joukkoon ja saada mahdollisuuden tietojen ja ajatusten vaihtoon, voit ilmoittautua joukkoon:

Sukututkimustoimikunnan puheenjohtaja
Hillevi Tyni, puh. (06) 484 9494
hillevi.tyni [at] netikka.fi
 Kuortane       Kuurtanes-Seuran tarkoituksena on
sukupolvesta toiseen kulkeutuneita muistitietoja
ja nykyajan tapahtumia ja ilmiöitä
tallentamalla säilyttää kuortanelaisen elämänmenon vaiheita
myös tulevien sukupolvien tutkiskeltaviksi
 Evijärvi  

     Evijärven sukututkijat ry

 Vaasa        Vasanejdens släkt- och bygdeforskare r.f.
 suupohja

      Suupohjan Sukututkijat ry

    Tältä sivulta löydät yhdistyksemme uutiset ja tapahtumat.
   Muita mielenkiintoisia tapahtumia, kokoontumisia ja luentoja löydät  Tapahtumat palkin takaa.
  Voit lähettää ehdotuksia sivustolle lisättävistä tapahtumista

 Jakobstad  Jakobstadsnejdens släkt- ocj bygdeforskare rf
 vörå  Vörå släkt- och hembygdsforskare r.f.
 nykarleby  Nykarlebynejdens Släkt- och bygdeforskare r.f.
 peräpohjola  

Tervetuloa Peräpohjolan Sukututkijat ry:n kotisivulle!

Yhdistys on perustettu 3.3.1993 sukututkimuksesta kiinnostuneille ja sitä harrastaville. Yhdistys on Suomen Sukututkimusseuran jäsen. Jäseniä on tällä hetkellä 305 henkilöä Ivalosta Helsinkiin. Yhdistyksen kotipaikka on Rovaniemi.
 merilappi   Meri-Lapin Sukututkijat ry on kesällä 2004 Kemissä perustettu Kemi, Keminmaa, Tervola, Tornio, Simo, Kuivaniemi -alueen sukututkijoiden yhteistyö-järjestöksi. Jäseneksi toki otetaan kaikki halukkaat sukututkimuksesta kiinnostuneet ympäri Suomea ja maailmaakin
 kymenlaakso  Kymenlaakson sukututkimusseuran tarkoituksena on edistää sukutieteellistä ja kotiseutuhistoriallista tutkimusta lähinnä Kymenlaaksossa asuvien henkilöiden piirissä sekä levittää tutkimustulosten tuntemusta. Seura toteuttaa päämääriään järjestämällä esitelmätilaisuuksia ja retkiä sekä julkaisemalla mm. suku- ja tutkijaluetteloita sekä vuosikirjaa.
 hämeenlinna  Hämeenlinnan Sukututkimusseura ry
 pohjoiskarjala  Pohjois-Karjalan sukututkijain seura on perustettu 1986 ja se on rekisteröity yhdistys.
Yhdistyksen tarkoituksena on sukututkimusharrastuksen edistäminen Pohjois-Karjalassa.
 Lappeenranta  Lappeenrannan seudun sukututkimusyhdistys ry on perustettu 1994. Lappeenrannan lisäksi yhdistys palvelee ympäristökuntien sukututkijoita. Jäseniä on tällä hetkellä noin 100.
 Imatra  Imatran Seudun Sukututkijat ry
 Kajaani  

Kajaanin sukututkimusryhmä on Kajaanin kaupungin kansalaisopiston sukututkimuspiiri.

Ryhmän jäsenet tutkivat sukuja Kainuusta ja eripuolilta Suomea.Ryhmä on skannannut ja valokuvannut Kainuun seurakuntien ja Utajärven seurakunnan kirkonkirjojen aineistoa SSHY:n digiarkistoon.

 karlebynejden  Karlebynejdens bygde- och släktforskare r.f.
 perhonjokil  Perhonjokilaakson sukututkimusyhdistys ry
   
   
   Satakunnassa toimivia sukuseuroja  
   
 Rogel  Rågellin suku on vanha merikarvialainen suku. Merikarvia puolestaan sijaitsee Satakunnassa, Porin pohjoispuolella Pohjanlahden rannalla. Suvun jäseniä on kymmeniä tuhansia, ja suku onkin Satakunnan suurin. Nykyään sukumme jäseniä asuu ympäri kotimaatamme ja maailmaa, mutta suvun juuret ovat vankasti Pohjois-Satakunnassa.
 Giers Laurila  Sukuseuran tarkoitus  on selvittää Hans Vilhelm Giersin, Fredrika Otontytär Giersin ja Adam Andersson Laurilan ja Maria Liisa Simontytär Sippolan vaiheita ja historiaa sekä vaalia sukujen perinteitä ja edistää yhteenkuuluvuden tunnetta sukujen jäsenten keskuudessa.
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc ccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc
Pin It