kesakatusatasuku

 

Kesäretki Turkuun ke 13.7.

Lähtö Porin linja-autoasemalta klo 7 (matkan varrelta pääsee mukaan).

Päivän ohjelmassa:

Aamukahvi  Turussa, tutustuminen Pyhän Hengen kappeliin ja kävelyä jokirannassa ja Vanhan Suurtorin kautta Tuomiokirkolle, jossa kirkon lisäksi käymme museossa. Lounas Hus Lindmanissa ja vierailu Ett Hem –säätyläiskotimuseossa. Kiertoajelua ja lopuksi käymme Turun maakunta-arkistossa. Kotimatkalle lähdemme klo 16. Oppaaksemme on lupautunut auktorisoitu matkailuopas Jouni Elomaa.

Ilm. viim. 17.6. Marjalle p. 040 5493945 tai marja.kaTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Matkan hinta 52,00€/hlö, mukaan pääsee myös seuran ulkopuolisia, ota siis mukaasi puolisosi, naapurisi tai muu tuttu. Matkan voi maksaa seuran tilille FI48 5700 0244 9094 63.

 

Seuran toiminnan esittely 

To 21.7. aamusta alkaen olemme Porin torilla esittelemässä Satakunnan Sukututkimusseuran toimintaa ja kertomassa sukututkimuksesta. Poikkea juttelemaan.

SYKSYN OHJELMA:

Jäsenillat Satakunnan maakuntakirjaston kokoustilassa (Gallen-Kallelankatu 12, Pori)

Huom. muuttunut viikonpäivä. Seuran arkistot ovat vain jäsenmaksunsa maksaneiden jäsenten käytössä.

Arkisto avoinna joka kokoontumiskerta. Kahvia tarjolla, vapaaehtoinen kahvimaksu.

ma 29.8. klo 17.30 - 20 Sana on vapaa. Halukkaat voivat esitellä omia sukututkimuksiaan tai niihin liittyviä löytöjä. Mielellään 5-10 min. puheenvuoroja.

ma 26.9. klo 17.30 – 20 Vaihtotori. Tuo itsellesi tarpeettomia sukututkimukseen tai historiaan liittyviä julkaisuja, myy tai vaihda.

ma 31.10. klo 17.30 – 20 Esivanhempi hukassa. Etsimme yhdessä ”kadonneita” esivanhempia ja tutkimme mistä löytyy tietoa, kun sitä ei tunnu olevan.

ma 28.11. Syyskokous klo 17.30 ja heti kokouksen jälkeen Jarkko Oraharju, tohtorikoulutettava, FM, Turun yliopisto. Aiheena: Omaelämäkerrallisen muistin käsittely kulttuuriperinnön tutkimuksessa.

Vuosikirjaan kaivataan lisää Pori-aiheisia kirjoituksia

Seuran kotisivut löytyvät osoitteesta satasuku.fi

Mikäli haluat jäsenkirjeen sähköpostitse, ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Mukavaa sukututkimuskesää ja toivottavasti tapaamme tapahtumissa.

Pin It