kesakatusatasuku

Jäsenillat Satakunnan maakuntakirjaston kokoustilassa (Gallen-Kallelankatu 12, Pori)

Seuran arkisto avoinna jäseniltoina jäsenmaksunsa maksaneille. Jäsenilloissa tarjolla kahvia (vapaaehtoinen kahvimaksu).

ma 17.9. klo 17.30 – 20 Keitä olemme ja mitä tutkimme? Miten tutkimme ja miten tallennamme löytämämme sukulaiset? DNA-tutkimus, Geni ja MyHeritage sekä SukuJutut, vinkkejä ja kokemuksia.

ma 29.10. klo 17.30 – 20 Pekka Jaatinen Huittisten Mommolan Härkälät

ma 26.11. syyskokous klo 17.30. Kokouksen jälkeen Lauri Lindroos Tornbergin sauva ja muita kummallisia sukulöytöjä.

RETKET JA KOULUTUKSET

La 1.9. klo 9.30 - 15.00 sukututkija Juha Vuorela kouluttaa sotilaslähteiden käytössä. Paikka Otsolan toimitalo, Juhana Herttuan katu 16. Kurssimaksu 21€ jäseniltä ja muilta 26€ (sis. opetuksen lisäksi kahvin ja sämpylän, hedelmää). Ilmoittautumiset maksamalla kurssimaksu seuran tilille FI 48 5700 0244 9094 63 viimeistään 30.8.

Ti 25.9. klo 17-18 mahdollisuus osallistua opastettuun vierailuun Satakunnan museon Elon merkkejä-näyttelyyn, opastuksen teemana on Tärpit eli Satakunnan ja Porin historian sekä museon näyttelyn tavallisuudet ja erikoisuudet. Hinta 5€ opastukselta/osanottaja ja lisäksi sisäänpääsymaksu: eläkeläiset, opiskelijat, työttömät 3,5€, ryhmälippu 5€/hlö, museokortilla ja Satakunnan museon ystävät ry:n jäsenet eivät maksa sisäänpääsymaksua. Maksut maksetaan museolla. Mukaan mahtuu 25 henkilöä ja ilmoittautumiset Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040 5493945/Marja (miel. viestillä tai soitto illalla).

DNA-piiri jatkaa kokoontumisia syksyn aikana. Tarkemmat ajankohdat kuulet jäsenilloissa tai löydät ne seuran kotisivulta.

Kannattaa tutustua myös Satakunnan museon sekä kansalaisopistojen luentotarjontaan ja tapahtumiin.

Lisätietoja seuran tapahtumista www.satasuku.fi

Seuraava vuosikirja ilmestyy 2019 ja siihen voi tarjota juttuja, joiden teemana on Ulvila, Nakkila tai Kullaa. Eriaiheiset ja eripituiset jutut ovat tervetulleita, samoin valokuvat. Ota yhteyttä hallituksen jäseniin tai lähetä sähköpostia seuran osoitteeseen.

Jos haluat jatkossa saada jäsenkirjeen sähköisesti, niin ilmoita asiasta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Mukavaa syksyä!

Hallitus

Pin It